Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Jazzdans

Jazzdans

Lär dig grundstegen i jazz som du har nytta av i all dans! Jazzdans har med sina rötter från den afrikanska dansen och den klassiska baletten blivit en populär dansstil där de fartfyllda rytmiska rörelserna blandas med det lugna mjuka från baletten. Jazzdans är en av de vanligaste dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV.

Innehåll
Vi använder oss av grunderna i ballet under uppvärmningen för att få bättre kroppskontroll, hållning och bli smidigare. Sista delen av lektionen gör vi alltid en kombination med olika influenser.

Jennys jazzlektioner är fulla med energi och dansglädje. Förbered dig på att svettas!

Förkunskaper
Kursen är för nybörjare.

Kursledare
Denna kurs leds av Jenny som är diplomerad dansare och danspedagog från Iwanson International School of Contemporary Dance i München. Hon har lång erfarenhet som dans- och gruppträningsinstruktör och leder även Medborgarskolans Showdans för barn och Yogadance flow.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Bär kläder som du kan röra dig fritt i.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor