Tillbaka till Övrig sång

Avancerad sångteknik, enskild undervisning

Vill du ha en flexibel röst och lära dig allt som ska hjälpa dig med din framtids karriär som sångare? Då har du kommit rätt! Lär dig allt om avancerad sångteknik och våga stå på scen som en proffs!

INNEHÅLL
Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Aliki Kostopoulou är en artist som har varit aktiv i musikbranschen sedan hon var 16 år gammal. Utbildad musiker/sångerska med certifikat från ”West University of London” i musical performance och musikteori. Hon har varit med olika körer och ”ensembles”. Aliki har också sjungit och samarbetat med många artister som sjunger olika musikstilar från hårdrock till pop och techno. Hon är sångerskan för hårdrocksbandet ”Scarblade” som hon turnerar med samt har släppt en skiva. Aliki kan undervisa efter elevers behov och mål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan