Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Övrig sång

Sång, enskild undervisning

Bli den sångaren du har drömt om! Du får hjälp att lära dig sjunga på rätt sätt samt utveckla dina möjligheter som sångare. Du får också möjlighet att förberedda dig inför din drömkarriär eller ett drömjobb som sångare. Från grunden till sångteknik och repertoar. Alla såväl nybörjare som mer färdiga sångare är välkomna. Tid enligt överenskommelse.

INNEHÅLL
Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Aliki Kostopoulou är en artist som har varit aktiv i musikbranchen sedan hon var 16 år gammal. Utbildad musiker/sångerska med certifikat från ”West University of London” i musical performance och musikteori. Hon har varit med olika körer och ”ensembles”. Aliki har också sjungit och samarbetat med många artister som sjunger olika musikstilar från hårdrock till pop och techno. Hon är sångerskan för hårdrocksbandet ”Scarblade” som hon turnerar med samt har släppt en skiva. Aliki kan undervisa efter elevers behov och mål.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare