Tillbaka till Friskvård

Hatha Yoga fortsättning för nybörjare

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Hatha yoga är för dig som vill utveckla din rörlighet, hitta verktyg för avslappning och få en stund i harmoni!

Innehåll
Under kursen kommer vi att arbeta med både rörelser (asanas), andningsövningar(pranayama) och kortare meditationer(dhyana). Vi lär oss olika sätt att hitta vårt eget sätt att skapa lugn och harmoni. Kurser vänder sig till dig som vill öka sin rörlighet och få en stunds avslappning.

Upplägg
Kursen avser 10 tillfällen, 1 gång/vecka. Uppehåll 10/3, 31/3 och 14/4

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Passar både nybörjare och de som har gått på yoga tidigare.

Kursledare
Marina upptäckte yogan på 90-talet då hon på egen hand genom litteratur utförde rörelserna. Senare började hon på yogastudios och upptäckte mer och mer vad yogan gav henne. Nu är hon utbildad Hatha yoga instruktör och har även grundkursutbildning i Global yoga. Marina har under alla år varit aktiv gymnast och även ledare inom AGF:s barn och ungdomsgymnastik

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt och bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna.

Vi har omklädningsrum men inga duschmöjligheter.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan