Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Japanska fortsättning

Japan är ett land som fascinerar människor i alla åldrar. Är du nyfiken på sushi, manga, ikebana, origami eller japanska språket? I Sverige har intresset länge varit stort bland barn, tonåringar och vuxna för att lära sig japanska så att förstå och kunna ta del av den spännande och så annorlunda kulturen. Många planerar att studera eller arbeta i Japan och då är det oerhört värdefullt att ha språkkunskaper med i bagaget. Du lär känna språket och även en del av den kultur där språket talas. Japanskan tillhör de största språken i världen. Språket talas av drygt 125 miljoner människor. I Sverige har japanskan blivit ett populärt språk under de senaste åren. Från att ha lockat mest affärsmän är det nu även ungdomar som vill lära sig japanska som är ett spännande och högteknologiskt land.

INNEHÅLL:
Våra grundkurser lär dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger dock på det talade språket.

KURSMATERIAL:
Kursmaterialkostnad tillkommer. Du beställer själv boken Japanese from zero1. Du kan beställa den från Bokus eller Adlibris.
Aiko undervisar på Svenska/Engelska.

UPPLÄGG:
Kursen omfattar 10 sammankomster.

FÖRKUNSKAPER
Har läst japanska nybörjare eller har motsvarande kunskaper. Är du nybörjare och vill läsa japanska kontakta oss på jonkoping@medborgarskolan.se

BRA ATT VETA:
Europarådets nivåskala för språkkunskper hittar du på vår hemsida!

LEDARE
Aiko Reuterholt bor sedan 2013 i Sverige med sin svenska man. Fram tills för två år sedan har hon levt sitt liv i Tokyo. Aiko har studerat till språklärare på universitet för att kunna lära ut japanska språket till icke-japaner. Aiko är också en van resenär som rest jorden runt på egen hand.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

OM KURSEN ÄR FULLBOKAD
Är kursen fullbokad kan du anmäla dig här ändå. Kommer tillräckligt med reserver in ordnar vi en till kurs under vårterminen, det kan också vara så att någon avanmäler sig på denna kurs.

Välkommen!

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Jönköping KUNSKAPSSALAR, Kämpevägen 35, Jönköping (Karta)
  • Ledare:
  • Start: den 6 september 2018
  • Dag och tid: Torsdag 17:30-19:00
  • Kurstimmar: 20
  • Tillfällen: 10
  • Kursnummer: 85059
  • Pris: 1195 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Jönköping KUNSKAPSSALAR Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping
Telefon: 075-241 68 30

Medborgarskolan Jönköping
Box 515
55117 JÖNKÖPING

075-241 68 30
jonkoping@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Jönköping

Medborgarskolans musikwebb

Vare sig du spelar jazz, hårdrock eller hiphop… Här får du hjälp med replokaler, utrustning, inspelningar m.m.

Läs mer om Amplified, vår musikverksamhet

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor