Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning: Tema Färg, form och mönster

Pintrest, Instagram och andra webbsidor är överfyllda med bilder, tips och idéer på inredningstrender. Men hur gör du i praktiken när du står i ditt egna hem och ska försöka skapa den stil som just du vill ha? Med tips, trix och kunskap om färg och form kan du sätta din personliga prägel på ditt hem. Lär dig hur du får fram din egen stil genom färgsättning, mönster och former. Bli inspirerad under en kväll i inredningens tecken!

Innehåll
En kurs för dig som är nyfiken på heminredning och vill lära sig hur du ska tänka när du ska färgsätta och inreda ditt hem. Kursledaren visar bilder och berättar om färg och form och inspirerar dig. Du kommer bland annat att lära dig:
· Fakta och teori om färg och form i inredning
· Hur man kan kombinera kulörer
· Olika färgsättningsverktyg
· Stukturer och mönster i textilier
· Färgpsykologi
· Hur mycket du kan göra själv med färg!

Upplägg
Kursen går en gång och omfattar 4 x 45 min. Vi lär oss om heminredning med fokus på färg, form och mönster. Ställ frågor om hur du får önskat resultat eller om hur du ska kombinera. Inga frågor är för stora eller små!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta under kvällen men du har ett intresse för inredning och home styling.

Kursledare
Evy Meurman arbetar som inredare och driver inredningsföretaget Meurman & Meurman. Evy har uppdrag över hela Mälardalen och i Stockholmsregionen. Läs mer om henne på; www.meurman.se. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Denna kurs är teoretisk och du behöver därför inte införskaffa något kursmaterial. Välj gärna ut ett rum hemma där du registrerar antalet ljuskällor som du skriver ner och tar med dig. Ta gärna med dig penna och papper så att du kan anteckna tips och idéer som uppkommer under kvällen.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Utvecklas som människa och gör en värdefull insats!

Bli medspråkare!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!