Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Föreläsning - Att vilja överge sina anhöriga - Eva Svärd MED MITT MOD

Följ med på Eva Svärds resa genom en svår utmattning. Med stor självinsikt och naket berättar Eva hur utmattningssyndrom, ångest och depression fullständigt förändrade hennes sätt att fungera. Lyssna till hur hon önskade att hela hennes familj försvann och att hon kunde få en liten etta att låsa in sig i. Hur familjen blev medberoende i hennes sjukdom, genom att ställa upp på knasiga krav och tassa på tå för att hon inte skulle få ångest eller vredesutbrott.


Eva Svärd är entreprenören och specialpedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Nu efter drygt 3,5 år hon åter tillbaka på scenen. Lugnare, ödmjukare men med samma glöd och entusiasm. Eva bjuder på sig själv och sin historia med värme och lämnar ingen oberörd. Hon bjuder på skratt och tårar och inspirerar med många bra verktyg till hur vi alla själva kan ta ansvar för vårt eget välbefinnande.

Sagt om Eva:
“En fantastisk föreläsning som gick rakt in i hjärtat på oss åhörare! Menade varje ord. Din berättelse betyder så mycket för så många.” Maria Löjdström
“Tack för en fantastisk föreläsning!” Maria Sjölund
“En av de bästa föreläsningarna på lääääääänge! You go girl” Kerstin Nilsson

Bra att veta
Anmälan senast 10 dagar innan utsatt startdatum, därefter fyller vi på om det finns platser över. Obligatorisk föranmälan

Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan