Tillbaka till Dans

Popstars, 9-11 år - dansa & sjung!

 • Träna smidighet och taktkänsla
 • Få bättre kroppskontroll
 • Ha roligt

Drömmer du om att dansa på scen eller att bli framtidens popstjärna? På denna kurs behöver du inte välja mellan dans eller sång. Vi lär oss en sångtext tillsammans med ett häftigt dansnummer och förhoppningen är att vi i slutet av kursen ska ha en konsert för vänner och familj!

Innehåll
Med hjälp av dansen utvecklar du din styrka och kroppskontroll och tillsammans med sången jobbar vi med att stärka ditt självförtroende. Vi jobbar på ett roligt och lekfullt sätt med övningar som ökar din musikalitet och rörelsefantasi. Samtidigt som du rör på hela kroppen, tränar koordination och smidighet sätter vi tillsammans ihop ett dansnummer till passande musik där du lär dig sångtexten.

Upplägg
Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna kurs riktar sig till nybörjare så du behöver inte ha dansat tidigare. Det viktigaste är att du tycker om att sjunga och dansa!

Kursledare
Denna kurs leds av Lara Eide som är en norsk musikalartist som har stått på scenen sen hon var 5 år gammal och är utbildat sig vid JMC Academy i Sydney, Australien.
2012 vann hon brons i popsång och musikalsång i Los Angeles när hon tävlade i The World Championships of Performing Arts. Sedan 2015 har Lara jobbat och bott i Göteborg där hon bland annat har spelat Fröa på Kvarnteatern på Liseberg och Suzie Zero på Oakleys Showrestaurang.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med vattenflaska och bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

 • Kurslokal: Medborgarskolan Göteborg, Haga Östergata 12, GÖTEBORG (Karta)
 • Ledare: Lara Eide
 • Start: den 20 februari 2018
 • Dag och tid: Tisdag 17:20-18:05
 • Kurstimmar: 10
 • Tillfällen: 10
 • Kursnummer: 26270
 • Deltagaravgift: 1145 kr
 • Övrigt: 50 kr
 • Summa: 1195 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Göteborg GÖTEBORG

Haga Östergata 12, 41301 GÖTEBORG
Telefon: 031-755 14 00

Medborgarskolan Göteborg
Haga Östergata 12
41301 GÖTEBORG

031-755 14 00
goteborg@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Göteborg

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan