Tillbaka till Dans

Zumba Basic

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Zumba – forget the workout and join the party!
Den omåttligt populära zumban är här! Vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Zumba är en intensiv och medryckande dansform som blandar salsa, samba, flamenco och andra latino danssteg till en underbar mix som gör gott för hela kroppen!


Innehåll
Vi får lära oss grundstegen i salsa, samba, soca, marengue, flamenco, cumbia och reggaeton för att nämna några stilar. Du rör dig i förkoreograferade, enkla stegkombinationer som du sedan kan ta med dig upp på dansgolvet. Du behöver inte kunna dansa, i Zumba gör du de steg som din kropp och kondition tillåter.

Upplägg
Kursen är ett lunchpass och innefattar 12 tillfällen

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper. Alla är välkomna!

Kursledare
Mada är utbildad instruktör och har license för Zumba Basic. Han har jobbat som professionell dansare och koreograf sedan -98 då han bl a dansat på Cairo Opera House med The modern theater dancecrew. Har varit bakgrundsdansare till Lady Gaga på hennes Monster ball tour och Ne-Yo på konsert i Oslo 2008. Han har koreograferat mer än 30 musikvideos och haft en egen TV-show på OTV i Egypten. Mada har sedan 2008 arbetat som danslärare på både kommunala och privata dansskolor i Oslo på bl a Modum kulturskola.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder och gympaskor. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fabriksgatan 1. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Vi erbjuder en prova på fredag den 2 februari kl 12.00-12.45. Obs! Föranmälan är obligatorisk.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!
Anmälan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan