Tillbaka till Showdans

Femenine Fusion, nybörjare

Feminine Fusion har sin grund i Streetdance där man uttrycker sin feminina sida till musiken. Med koreografier där fokus ligger på det lyriska och sensuella får man ett svettigt pass och jobbar med sitt självförtroende.

Innehåll
Med hjälp av dansen utvecklar du din styrka och kroppskontroll samt bygger på ditt självförtroende. Samtidigt som du rör på hela kroppen, tränar koordination och smidighet sätter vi tillsammans ihop en dans till passande musik efter du lärt dig olika grundtekniker.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 60 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna danskurs riktar sig till dig som är nybörjare. Alla vuxna är välkomna, oavsett ålder!

Kursledare
Denna kurs leds av Nazenin som har undervisat i dans i 9 år. På sina klasser lägger hon mycket fokus på teknik, känsla och dynamik. Hon har jobbat som scendansare på Gothia cup invigningen under 9 år, dansat på stora scener runt Göteborgstrakten och rest runt Europa för inspiration. Hon har även varit koreograf för artisten Diamond och har en grund inom fler stilar utöver Street. Nazenin älskar att stå på scen och har gjort det sedan 6-årsåldern. Med en grund i hiphopen och viljan att utveckla eleverna garanteras det mycket energi på klasserna!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Göteborg, Haga Östergata 12, GÖTEBORG (Karta)
  • Ledare: Nazenin Ali
  • Start: den 25 februari 2018
  • Dag och tid: Söndag 18:00-19:00
  • Kurstimmar: 10
  • Tillfällen: 10
  • Kursnummer: 26283
  • Pris: 1295 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Göteborg GÖTEBORG

Haga Östergata 12, 41301 GÖTEBORG
Telefon: 031-755 14 00

Medborgarskolan Göteborg
Haga Östergata 12
41301 GÖTEBORG

031-755 14 00
goteborg@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Göteborg

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan