Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Matlagningskurser

Italiensk matlagning: Mat & Prat

Marina tar dig med på en resa genom det italienska köket. Vi lagar härlig italiensk pasta carbonara samtidigt som vi övar på att prata italienska. En härlig kombo kan vi lova, för alla sinnen!

Innehåll
Vi lagar en fantastisk pasta carbonara & övar våra kunskaper i italiensk konversation.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Lite kunskaper i italienska.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Marina är en av många italienare som har flyttat till Sverige på grund av kärleken. Hon är en fantastisk ledare med en sprudlande energi . Marina kommer från en av de kallaste delarna av Italien, från Torino vid foten av Alperna. Hon älskar att laga mat från grunden med fantastiska råvaror och har ett gediget intresse för italiensk mat och dess viner. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vidareutveckling
Marina har många andra kurser hos oss, framförallt inom språk, men även inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor