Tillbaka till Personlig utveckling

Föreläsning: Utmattningssyndrom - en dag är det för sent

Får jag lov att skrämmas? Varför drabbas en del av utmattningssyndrom medan andra aldrig kommer att drabbas? Vad är det vi ska tänka på och vilka är signalerna? Jag vet. Jag har varit där. Och det vill jag dela med mig av till er!

Innehåll
2010 jobbade Lena som egenföretagare i reklambranschen. Hon kände att något var fel, men det gick för långt innan hon fick nödvändig hjälp.

Nu vill Lena, genom sin föreläsning, hjälpa andra att se vad som kan hända om vi inte tar signalerna på allvar. Hennes förhoppning är att hon genom att berätta sin historia kan hjälpa andra att bromsa i tid och ge handfasta råd som kan hjälpa er att undvika ett utmattningssyndrom.

Föreläsare
Lena är 58 år, har tre barn, två barnbarn och hund. Hon lever fortfarande med sin hårt prövade sambo som var med under hennes resa ner i det svarta hålet. Sedan två år tillbaka har Lena sjukersättning på 50 %. Läkare har bedömt att hon inte kommer att kunna jobba heltid igen. Lenas liv har drastiskt förändrats och det är en ständig kamp mellan det hon vill orka och hur mycket hon klarar av.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande.

Anmälan

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan