Tillbaka till Bank, försäkring och finansiering

iWorks grundkurs - distanskurs

Alla Mac-användare har gratis tillgång till iWorks, Apples egna office-program. Kursen passar för er som är helt ny på Mac och office-sviter eller er som har använt Microsoft Office och nu vill lära sig Apples system.

Sviten består av ordbehandlaren Pages, presentationsprogrammet Keynote samt kalkylprogrammet Numbers. I denna kurs lär vi oss skapar snygga dokument, tabeller, innehållsförteckningar samt mallar i Pages. Vi skapar moderna, interaktiva spännande presentationer i Keynote samt lägger upp diagram, kalkyler, budgetar mm i Numbers. Kursen går igenom hur man flyttar information och data mellan de olika programmen. Vi tittar även på hur man kan använda iCloud och iPad/iPhone för att alltid kunna nå och redigera sina dokument, var man än är.

FÖRKUNSKAPER
Kursen passar för er som är helt ny på Mac och office-sviter eller er som har använt Microsoft Office och nu vill lära sig Apples system. Datorvana krävs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor