Tillbaka till Stränginstrument

Balalajka Individuell

Vi har individuella Balalajka-kurser i olika nivåer, ange vid anmälan vilken nivå du vill ha (nybörjare, fortsättning, avancerad)


INNEHÅLL OCH MÅL
I kursen lär man sig grunderna i balalajkaspel, enkla och svårare folkstämmor, ackordspel,och notlära.

UPPLÄGG
Eftersom kursen är individuell bestämmer du och ledaren när ni skall träffas, under förutsättning att det finns ledig sal i våra lokaler.
Ledaren kan både dag- och kvällstid.

KURSLEDARE
Natalya Ivanova – musiker, artist och lärare.
Började spela vid tidig ålder. Under studieåren på musikskola samt musikgymnasiet väcktes intresset och kärleken till musiken. Detta ledde till att hon blev antagen till Musikhögskola i Petrozavodsk i Ryssland och efter 5 års studier hade hon magister examen i musik med balalajka som huvudinstrument. I Sverige fortsatte hon studier på Musikhögskolan i Piteå på master nivå. Hon har studerat balalajka med en underbar musiker, pedagog och artist Alexander Paperny som är bosatt i Hamburg och gitarrstudier med Jan Olof Ericsson (Piteå). Pianostudier har följt med under alla studieåren.
Latinamerikanskt, lätta jazzstycken, barock samt J.S.Bach på gitarr samt folkmusik favoriter på balalajka är det som oftast ingår i hennes repertoire.
Natalya uppträder och frilansar både som soloartist samt med andra. Bland annat i kombination med flöjt och gitarr, i duett med piano och dragspel. Mera info hittar du på www.balalajka.org.

KURSMATERIAL
Noter används och erhålles av ledaren.
Eventuell litteraturkostnad tillkommer.

BRA ATT VETA
Tag med din egen balalajka, ledaren har endast en balalajka att låna ut.
Kaffe ingår!
Delbetalning är möjligt upp till 2 ggr, önskar du delbetalning ange det vid anmälan.

Medborgarskolan har inga förhyrda p-platser vid lokalen, parkerar man på de som finns riskerar man böter, även kvällstid.

Anmälan

Rockband, bokcirkel eller syjunta? Är ni några personer som brukar träffas regelbundet för att lära er mer inom något ämne?

Starta egen cirkel

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan