Tillbaka till Konsthantverk

DIY Påsklov: Pyssla till påsk Vuxen + 1 barn

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Kom och pyssla till påsk! Gör något roligt tillsammans med ditt barn, barnbarn eller någon annans barn! Vi skapar glada hönor, kyckling & annat påskinspirerat perfekt till festen eller hemmamyset. Rekommenderad ålder, barn upp till 13 år.

Innehåll
Innehåll
Vi gör glada ägg på i olika papper, kycklingar i alla olika former & kanske en korg att ha när det är dags att gå påskkärring eller påskgubbe. Vårt skapande har inga gränser & vi gör det vi vill av materialet.
Endast den vuxna deltagaren betalar kursavgiften & barnet går kostnadsfritt på kursen. Rekommenderad ålder upp till 13 år.

Upplägg
Vi träffas 3 x 45 minuter en lördag & pysslar inför halloween.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Emma Jansson är ny ledare på Medborgarskolan med ett brinnande intresse för pyssel. Hon testar gärna nya metoder & material. Att pyssla ska vara roligt är Emmas melodi.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår, men har du egna dekorationer är du välkommen att ta med dessa.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har fler DIY-kurser med Emma. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Uppge antal barn, namn & personnummer för barnet som deltar på kursen, om du har fler barn än ett barn som vill följa med kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan