Hur ska du hinna stressa, också?!

Hur ska du tolka och förstå kroppens reaktioner och signaler när tempot ökar i samhället? Kraven på att alltid kunna nås och vara uppdaterad, vad gör de med oss? Med hjälp av kroppsmedvetenhet, mindfulness och förståelse om stress kan du bygga upp bättre förutsättningar till att må bra i tillvaron. Tankar och tips ges under föreläsningen.

Innehåll
Alla har en bild av och en relation till begreppet stress, egenupplevt eller från bekanta och media. Men vad handlar det om egentligen och hur förhåller du dig till stress.
Hur ska du tolka och förstå kroppens reaktioner och signaler när tempot ökar i samhället?
Kraven på att alltid kunna nås och vara uppdaterad, vad gör de med oss?
Med hjälp av kroppsmedvetenhet, mindfulness och förståelse om stress kan du bygga upp bättre förutsättningar till att må bra i tillvaron. Tankar och tips ges under föreläsningen.

Upplägg
Lars-Åke Hägglund föreläser mellan 07.00 - 08.00 på Storgatan 18.

Kursledare
Lars Åke Hägglund driver företaget BalansACT. Lars-Åke föreläser, har kurser och workshops, handleder och coachar personer och företag. Grunden är stresshantering, mindfulness med kroppen i fokus. Med över tjugo års erfarenhet av psykiatri/psykosomatik och arbetet som fysioterapeut/sjukgymnastik inom vuxenpsykiatrin ger Lars-Åke sin tolkning och bild av detta tema.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare