Polska nybörjare -Nyhet!

Innehåll
Polska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. Det är första steget mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på polska. Du kommer att få grundläggande kunskaper i grammatik, hör- och läsförståelse. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs i polska och vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av språket.

Kursledare
Malina Adach har polska som modersmål och har arbetat både som språklärare, översättare och tolk. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala din kursavgift? Uppge i meddelanderutan när du gör din beställning att du önskar delbetalning.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer