Tillbaka till Dans

Latinomix

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Ett tillfälle då vi mixar de latinamerikanska stilarna med fokus på att ha roligt! Dansen är influerad av salsa men kan också kombinera de andra dansstilarna typiska för regionen. Rörelser för hela kroppen i kombination med sköna takter och varierat tempo. All som vill kan vara med.

Innehåll
Du lär dig grundstegen till flera latinamerikanska dansstilar. Du börjar med en mjukstart för att bli varm i kläderna och avslutar på topp när svetten rinner som allra mest. Du utgår ifrån din egna förmåga - så länge du har roligt så gör du rätt!

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 60 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna kurs riktar sig till både dig som är nybörjare och till dig som har dansat tidigare. Alla är välkomna!

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder och skor som är bekväma att dansa i.

Bra att veta
På denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare