Tillbaka till Körsång

Körsång - Tonoptimisterna med Joachim Saxenborn

Tonoptimisterna är en blandad kör av större format som vänder sig till dig som söker nya utmaningar inom körsången. Vår repertoar bjuder på alla sorters sånger och vi njuter av en härlig gemenskap.

VÄLKOMMEN TILL EN NY TERMIN MED KÖRSÅNG
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är tyvärr svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer! /Joachim Saxenborn

INNEHÅLL OCH MÅL
Under repetitionerna lär vi oss att lyssna på varandra för att forma vår kör. Du lär dig oss också att hantera din röst på ett bättre sätt samt lär dig mycket om musik. Repertoaren är varierad och vi avslutar ofta terminen med en konsert.

FÖRKUNSKAP
Lite körvana, tag kontakt med körledaren Joachim Saxenborn via mejl (joachim@saxenborn.se) om du är osäker.

KURSLEDARE
Joachim Saxenborn
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

NYHET 17 januari 2018
Prova på-tillfälle gratis erbjuds före kursstart, 17 januari. Föranmälan via hemsidan: http://www.medborgarskolan.se/arrangemang/?aid=1046558&mid=1281&sgid=9

BRA ATT VETA
Aktuell information kring repetitionstider m.m. finns alltid på Joachims blogg. Mer info i kallelse till kurs.
Obs att startdatum är preliminärt tills det blivit fastställt i kallelsen.
Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Invänta alltid kallelse!

OBS! Detta är en kurs med kursavgift inom folkbildningen. Man måste vara anmäld till kursen för att komma till ett kurstillfälle. Anmäl dig via hemsidan, Kundcenter 075-241 68 50 eller en anmälningblankett. Efteranmälan går bra - betala från och med ditt första kurstillfälle.
Är du osäker på kursinnehåll och förkunskapskrav inför anmälan - kontakta Medborgarskolan eller rådgör med ledaren Joachim: joachim@saxenborn.se.

ERBJUDANDE
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Det inkluderar inte enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan