Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Data

IT - enskild undervisning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Tekniken är underbar när den fungerar, men för att kunna hantera den kan det krävas både övning och lite hjälp på traven. Oavsett om du har en dator, laptop, smartphone eller surfplatta hjälper vår kursledare dig att bemästra din teknik.

Innehåll
Du får individuell hjälp med din teknik så att du kan lära dig att hantera den på egen hand. Kursledaren hjälper dig med de moment som du tycker är svåra och visar hur du enkelt kan navigera dig i till exempel din mobiltelefon eller dator. Du kan själv vara med och påverka vilja funktioner som du vill lära dig med om.

Upplägg
Du kan själv välja hur många gånger du vill sitta ner med din kursledare. Varje sammankomst är på 45 minuter men om du vill kan du enkelt boka in dubbellektioner. Meddela vid anmälan hur många träffar du önskar att boka in med det går självklart bra att bara boka en sammankomst och sedan komplettera med ytterligare.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig din dator, laptop, smartphone eller surfplatta. Tänk på att det även kan vara bra att ta med laddare och eventuella lösenord.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0340-194 95

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor