Tillbaka till Dans

Open Pole

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Utövaren kommer arbeta med styrka, flexibilitet och uthållighet. Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling. Open Pole klassen är för dig som vill träna lite extra. Det går utmärkt att efteranmäla sig och enbart betala för resterande tillfällen.

INNEHÅLL
I Open Pole är du välkommen oavsett tidigare erfarenheter. Här får du chansen att träna på det du själv vill och känner att du behöver. Sara finns på plats för att ge tips och stöd.

KURSLEDARE
Sara Gustafsson. Saras stora passion i livet har alltid varit nya utmaningar. För ca 2 år sen blev det dans som var den nya utmaningen. Hon började på Poledance och kände direkt att det var hennes grej. Med en hel del skratt, svett och träningsvärk har det bara rullat på. Hon dansar både hemma och i studio och lär sig hela tiden nya saker. Hon anser att Poledance är den perfekta träningen för både styrka, kroppskontroll och smidighet. Hon ser fram emot att få dela sin passion med andra intresserade!

FÖRKUNSKAPER
Denna nivå kräver inga förkunskaper, det är dock en mer självständig klass och därför är det bra om man vet vad man vill öva på. För ren nybörjarkurs hänvisar vi främst till nivå 1.

BRA ATT VETA
Korta shorts är en fördel så att man inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan