Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning: En andra chans!

En andra chans! Här jobbar vi med idéer kring återbruk och kreativt skapande för en personlig miljö. Vår miljö är viktig och vi behöver ta ansvar för att inte fortsätta med enbart konsumtion utan också ta hand om det vi redan har i hemmet. En vacker 50-tals klänning kan bli en fin kudde, ett par gamla byxor kan bli ett par shorts. Endast fantasin sätter gränserna. Kom till oss och bli inspirerad!

Innehåll
Hur kan du tänka innan du kastar bort den där lampan du ärvt men inte vet var du ska ställa? Går det att vara kreativ och skapa något personligt av den gamla klänningen mamma hade som ung? Svar på dessa frågor och många fler får du på denna kurs.

Upplägg
Kursen går en gång och omfattar 4 x 45 min. Vår kursledare Evy Meurman visar bilder och vi diskuterar kring hur man kan tänka kreativt kring ärvda saker och loppisfynd. Inga frågor är för stora eller för små!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta under kvällen men du har ett intresse för inredning och återbruk förstås.

Kursledare
Evy Meurman arbetar som inredare och driver inredningsföretaget Meurman & Meurman. Evy har uppdrag över hela Mälardalen och i Stockholmsregionen. Läs mer om henne på; www.meurman.se. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Denna kurs är teoretisk och du behöver därför inte införskaffa något kursmaterial. Fundera gärna på vilka frågor du vill ställa på kursen innan dock så får du mer ut av kurstillfället.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad? Vi tar numera enbart kort i våra automater.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan