Tillbaka till Italienska

Italienska, lätt konversation nivå A2-C2

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas av över åttio miljoner människor
  • Få inblick i den italienska kulturen.

Det är alltid roligare att resa om man kan tala och förstå det språk som talas i det land man kommer till. Här har du en bra chans att hålla kunskaperna aktuella.

INNEHÅLL OCH MÅL
Utifrån aktuella händelser i press och media, diskuterar vi, och övar det talade språket. Det finns även möjlighet att få hjälp med grammatiska frågor.

UPPLÄGG
Konversation i en liten grupp med en italiensk lärare.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha ett skapligt ordförråd, för att kunna delta i samtal om olika ämnen. Är du osäker på dina kunskaper? Gör gärna ett språktestet på hemsidan! www.medborgarskolan.se/spraktest

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Vi jobbar utifrån tidningsartiklar, textutdrag ur böcker mm.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor