Tillbaka till Piano

Piano - individuell undervisning avanc. 10x30 min

INNEHÅLL
Pianoundervisning där du utvecklar ditt pianospel och bland annat arbetar med teknik och interpretation.

UPPLÄGG
Enskild piano undervisning enligt ett schema som du och ledaren kommer överens om före start.

MÅLGRUPP OCH FÖRKUNSKAPER
Du har ganska omfattande pianostudier bakom dig och planerar att fortsätta utvecklas. Kursen är avsedd bland annat för dig som planerar att söka in på folkhögskola eller annan musikutbildning. För sökanden till Musikhögskola hänvisar vi dock först till rådgivning direkt hos Musikhögskolan i fråga.

KURSLEDARE
Felix Tani
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för noter kan tillkomma.

BRA ATT VETA
Kursen bokas efter överenskommelse med ledaren på en dag och tid som ni kommit överens om. Särskilda villkor för individuell undervisning är att ev. ombokning av planerat kurstillfälle måste ske senast 24 h i förväg, annars betraktas kurstillfället som förverkat. Bokade lektioner skall också slutföras inom ledarens undervisningsperiod. Mer info vid anmälan.
Önskar du ett annat kursformat, kontakta Medborgarskolan för mer information.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - det är det schema du bestämt med ledaren som gäller. Kallelse skickas när startdatum fastlagts.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker, mer information här: <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor