Tillbaka till Piano

Piano - individuell undervisning 7-15 år, 10x30 min

INNEHÅLL
Enskild undervisning i att spela piano, erbjuds från 7 års ålder. Utveckla ditt pianospel eller lär dig att spela efter noter och att använda ackord, och så småningom kan du spela musikstycken själv eller ackompanjera andra. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättnings- eller avancerad nivå, där vi jobbar mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.

UPPLÄGG
Din pianolärare anpassar lektionerna efter din nivå, så ditt pianospel förbättras i sin egen takt. Övning på egen hand mellan lektionstillfällena är en förutsättning för att pianospelet skall utvecklas.
Löpande kursstarter, tider finns tillgängliga på måndagar. Ledaren tar kontakt och bestämmer tid. De 10 lektionerna genomförs av bl a pedagogiska skäl inom en begränsad tidsperiod från startdatum.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter kursdeltagarens ingångsnivå.

KURSLEDARE
Yvonne Vasseur
Yvonne är i grunden klassiskt skolad pianist och har länge varit yrkesverksam som pianopedagog, musiklärare och bl a som entertainer. Har spelat med artister som Berndt Egerbladh och behärskar en bred repertoar.

KURSMATERIAL
Utöver kursavgiften kan kostnad för noter tillkomma.

BRA ATT VETA
Efter att du har gjort din intresseanmälan kommer du att kontaktas av vår ledare för bokning av tid. Undervisning erbjuds i första hand på måndagar, eftermiddag-kväll.

OBS att beställt antal pianolektioner skall genomföras inom en begränsad tidsperiod 3 månader (10 x 30 min) från startdatum. Därefter betraktas ev. kvarvarande kurstillfällen som förverkade. Undervisningsperioden är januari-maj på vårterminen och mitten av augusti - början av december på höstterminen. Om så önskas går det oftast bra att förlänga en kurs inom undervisningsperioden.

Betalning av kursavgiften kan delas upp på 2 eller 3 månader utan extra kostnad. Vid enskild undervisning gäller inte Studentrabatt eller kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan