Tillbaka till Piano

Piano - individuell undervisning vuxen, 10x30 min

INNEHÅLL
Enskild undervisning i piano från 16 år, även senior. Utveckla ditt pianospel - lär dig att spela efter noter och att använda ackord. Så småningom kan du spela musikstycken själv eller ackompanjera andra. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättnings- eller avancerad nivå. På fortsättningsnivå jobbar vi mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.

UPPLÄGG
Din pianolärare anpassar lektionerna efter din nivå så ditt pianospel förbättras i sin egen takt. Övning på egen hand mellan lektionstillfällena är en förutsättning för att pianospelet skall utvecklas.
Löpande kursstarter, tider finns tillgängliga på måndagar. Ledaren tar kontakt och bestämmer tid. De 10 lektionerna genomförs av bl a pedagogiska skäl inom en begränsad tidsperiod från startdatum (se under "Bra att veta").

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.
Undervisningen anpassas efter kursdeltagarens ingångsnivå.

KURSLEDARE
Yvonne Vasseur
Yvonne är i grunden klassiskt skolad pianist och har länge varit yrkesverksam som pianopedagog, musiklärare och även som entertainer. Yvonne har spelat med artister som Berndt Egerbladh och behärskar en bred repertoar.

KURSMATERIAL
Utöver kursavgiften kan kostnad för noter tillkomma.

BRA ATT VETA
Efter att du har gjort din intresseanmälan kommer du att kontaktas av vår ledare för bokning av tid. Undervisning erbjuds i första hand på måndagar, eftermiddag-kväll.

OBS att beställt antal pianolektioner skall genomföras inom en begränsad tidsperiod 3 månader (10 x 30 min) från startdatum. Därefter betraktas ev. kvarvarande kurstillfällen som förverkade. Undervisningsperioden är januari-maj på vårterminen och mitten av augusti till början av december på höstterminen. Om så önskas går det oftast bra att förlänga en kurs inom undervisningsperioden.

Tips! Betalning av kursavgiften kan delas upp på 2 eller 3 månader utan extra kostnad. Vid enskild undervisning gäller inte Studentrabatt eller kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare