Tillbaka till Konsthantverk

Miniatyrträdgård - Fairygarden

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

En stor trend i stora delar av världen, är att anlägga sk "fairy gardens", eller miniatyrträdgårdar. De kan man ha på balkongen, terrassen, eller i trädgården. För att få en idé om vad det är, kan man gå in på "Pinterest" på nätet och söka. Där finns hur mycket inspiration som helst, och man blir helt förtrollad av dessa underbara miniatyrlandskap som man kan utveckla och bygga på i oändlighet. En fantastisk hobby att ha på egen hand, eller dela med barnen. Ledaren har massor med idéer och tips om hur man kan tillverka allt, från små spadar till möbler och hus, då hon under många år haft div miniatyrer som hobby.
Du får även tips på växter som passar i miniatyrlandskap.

INNEHÅLL
Inspiration leder till praktiskt pyssel. Klippa, klistra osv.

UPPLÄGG
Tillsammans med ledaren, och de andra deltagarna, eller på egen hand, hittar du din vision av hur din Älvträdgård ska se ut, vilka olika detaljer behöver du tillverka, vilka material behöver du osv.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIALBRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse per post eller telefon före kursstart.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0501-702 60

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan