Tillbaka till Livsåskådning och filosofi

Harmonisk yoga - Vittsjö

En kurs för dig som behöver minska stressen i ditt liv och bli mer närvarande och medveten i nuet. Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

INNEHÅLL
Vi utför mjuka, lätta fysiska rörelser och avslappning. Flera olika forskningsstudier visar att yogan sänker blodtrycket och stresshormoner i kroppen. Alla utgår efter sin egen förmåga.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

LEDARE
Jennica Levin har ett brinnande intresse för hälsa, och inte bara den fysiska utan även den mentala hälsan. Hennes filosofi är att kropp och knopp hör ihop och vi behöver skapa balans och medvetenhet kring dessa för att uppnå välbefinnande och harmoni med oss själva.
När hon inte tränar yoga så jobbar hon som behandlingspedagog och Bildterapeut.


ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Att medtaga: liggunderlag eller yogamatta, filt till avslappningen. Det går bra att hoppa in på kursen efter kursstart
Det går att dela upp betalningen utan extra kostnad.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare