Tillbaka till Personlig utveckling

Skärp dig! – Fokusera och nå dina mål med mental träning

Fokuserar du på rätt saker för att driva dig framåt i din personliga utveckling? Har du drömmar och mål i livet men vägen dit tycks osynlig? I den här kursen försöker vi hitta din egen mentala verktygslåda!

Innehåll
Den mentala träningen blir ledstjärnan mot att finna den absolut bästa versionen av dig.

Om du vill kan din mentala verktyglsåda vägleda dig för att förstå och reflektera över vad just du vill åstadkomma i ditt liv.

Vi kommer beröra områden såsom målsättning, beteende- och kommunikationshantering och positiv psykologi där begreppet lycka behandlas.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Yvette Palm är beteendevetare och mental tränare med en utgångspunkt från artistbranschen. Hon har varit professionell sångerska sedan unga år och har en spännande men också turbulent livsresa bakom sig. Genom egna erfarenheter och vetenskapligt underbyggd forskning ger hon sina kursdeltagare en intressant och utvecklande upplevelse genom kursen. Mycket energi och inspiration utlovas!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare