Tillbaka till Måleri

Måla i akryl, olja, akvarell och teckna - intensiv på Marstrand (sommarkurs)

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Det är roligt och enkelt att måla med både akvarell, olja och akryl, två material som är lika i tekniken och även går att blanda med varandra.

INNEHÅLL
Du som är nybörjare får lära dig ett grundläggande och enkelt sätt att måla och teckna. Vi går igenom tekniker i akrylfärg, akvarell, blyerts och materiallära samt bildkomposition.

UPPLÄGG
Du arbetar med stilleben och efter egna bildidéer. Vi kommer även att gå ut och teckna och måla, här väljer vi dagens mål gemensamt och efter väder. Har du redan viss kunskap bygger du vidare på den. Du kan måla traditionellt eller i blandteknik där man blandar olika tekniker för att nå önskad effekt. Man kan måla och teckna på teckningspapper, akvarellpapper, pannå eller duk.


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.
Kursen passar både nybörjare och dig som har gått tidigare kurser.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Material ingår inte, du behöver själv ta med dig de färger du vill använda, skissblock, blyertspenna, kol samt radergummi.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan