Make-Up

Lägger du alltid din makeup på samma sätt till vardags som till fest? Behöver du inspiration för att våga ta ut svängarna? Lär dig framhäva ditt ansiktes finaste drag och hur du skapar en festfin look!

Innehåll
Du får bland annat lära dig olika tekniker för att lägga ögonskugga, hur du sotar ögonen och lär dig sminka dig efter din ansiktsform och dina färger.

Se i spegeln hur olika produkter formar, färgar och framhäver delar av ditt ansikte.


Upplägg
Det är en liten grupp för att alla ska kunna få individuella tips och hjälp med sminkningen. Ledaren sminkar dig och låter dig även testa själv.

Kursledare
Denna kurs leds av Marie Sandberg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Material ingår och vi har speglar på plats.

Bra att veta
Meddela vid anmälan om du har några allergier när det kommer till smink och rengöring. Ledaren använder produkter från märket Mary Kay.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor