Tillbaka till Fotografi och film

Sortera dina foton - från kaos till album

  • Lär dig god komposition
  • Utveckla din känsla för färg

Äntligen en kurs som hjälper dig att få ordning på dina foton i datorn, mobilen och surfplattan. Under kursen från ni hjälp med sorterandet och hur man får ordning bland bilderna. Hur kan man spara sina fina bilder framöver? Hur gör man ett bildspel? Hur skapar jag digitala album eller en fotobok till nära och kära. Undrar du detta så har du hittat rätt kurs!

Ni måste ta med er egen dator, mobil eller surfplatta. Om ni inte kan få med er datorn så försök att spara ner de bilder ni vill jobba med på ett USB-minne och ta med dem.

UPPLÄGG
Vi går igenom hur man kan sortera sina bilder. Vi lär er bli vän med Utforskaren.
Vi går igenom hur man gör digitala bildspel och vad man ska tänka på.
Vi går igenom hur man gör en fotobok.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana i nivå med vår Data grundkurs 3.

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

MATERIAL
Ni måste ta med er egen dator, mobil eller surfplatta. Om ni inte kan få med er dator så försök att spara ner de bilder ni vill jobba med på ett USB-minne och ta med dem.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan