Tillbaka till Data

Bli en säkrare datoranvändare, lär dig ännu mer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Nu fortsätter vi vår resa i den digitala världen. Här har ni verkligen chansen att påverka vad kursen ska innehålla. Du får jobba med adressböcker och kalendrar och prova på bildprogram. Lagring, filhantering, funktioner och viktiga kommandon tas upp. Allt under trivsamma former. Kom med och upptäck nya möjligheter!

FÖRKUNSKAPER
Windows 10 grund och fortsättning eller motsvarande kunskaper.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Grundboken Windows 10 Anniversary, samma bok som under Windows 10 grund och fortsättning. Om du inte har den så kan du köpa den av oss, fakturerars separat. Kursledaren har med sig några ex vid första tillfället.
Du kan gärna ta med dig din egna bärbara dator/ laptop.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.
Det går bra att ta med sig sin egna laptop om så önskas!

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan