Tillbaka till Matlagningskurser

Japansk matlagning, varannan vecka. Nyhet

Fördjupa dig i smaker och tekniker. Det japanska köket betyder så mycket mer än sushi. Det är sofistikerat och elegant. Fisk, skaldjur, grönsaker och kokt ris är vanliga råvaror. Självklart gör ni en ramensoppa.

Innehåll
Vi lagar utvalda japanska rätter.

Upplägg
Deltagarna arbetar i mindre grupper. Kvällarna avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och diska det sista av kärl och porslin.
Kursdatum: 28/3, 11/4 och 25/4.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, alla intresserade är välkomna.

Kursledare
Jonas Arbman har arbetat för Medborgarskolan i många år och är en otroligt uppskattad och duktig ledare och pedagog. Jonas vurmar särskilt för de asiatiska länderna samt länderna runt Medelhavet med det toscanska köket i topp. Även fisk och skaldjur hör till hans favoriter. Hos oss hittar du en mängd kurser med Jonas Arbman som ledare.

Kursmaterial
Råvaror, recept och instruktioner som du använder på kursen ingår i priset.

Utvecklingsmöjligheter
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida medborgarskolan.se

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Frossa i choklad – lär dig göra chokladpraliner, tryfflar och sötsaker med choklad!

Se alla kurser

Surdegsbröd, fikabröd, glutenfritt bröd – lär dig baka riktigt gott bröd på någon av våra kurser!

Se alla kurser

Prova nya smaksensationer! En njutningskväll på Medborgarskolan med nedslag i gastronomin från den karibiska övärlden.

Fredag 18 maj - till anmälan!

Lär dig dig laga, smaka. Framförallt gröna råvaror som hettas upp till 42 grader. Mat vi mår bra utav. Gott, färgstarkt och med rätt näringstänk.

Läs mer om kursen här