Tillbaka till Körsång

Kör för alla Örebro

Sjung tillsammans i en kör för alla! Att sjunga är en lustfylld och härlig kick!
Här är kören för dig som älskar att sjunga och vill utveckla din sång och repertoar. Vi sjunger unisont och i stämmor där vi anpassar nivån så att det passar både dig som är helt nybörjare och dig som har sjungit i kör tidigare. Du behöver inte kunna läsa noter, här sjunger vi på känsla!

Innehåll
Vår repertoar har en stor bredd på genre. Tillsammans hittar vi en härlig blandning av pop och kända klassiker på svenska och engelska. Vi lär oss uppsjungning och tränar sångteknik Vi provar också på att läsa lite noter

Upplägg
En gång i veckan vid 10 tillfällen . Vi avslutar terminen med en gemensam konsert. Datum för konserten meddelas vid terminsstart.

Förkunskaper
Öppen för både nybörjare och för dig som sjungit i kör tidigare. Gruppen är för vuxna från 18 år. Ingen övre åldersgräns!

Kursledare
Körledare är Vanja Lindeberg. Vanja går sista året på Musikhögskolan i Örebro där hon utbildar sig till musikpedagog inom solosång, kör och ensemble. Hon har en bred erfarenhet från att både själv sjunga i kör och att leda blandade körer på ett inspirerande sätt

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Kolla med din arbetsgivare för subvention, körsång är friskvård!

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor