Tillbaka till Matlagningskurser

Ölbryggeri bryggteknik Walhöll Bryggeri

Den här specialdesignade kursen är på fem gånger samt en avslutningsgång. Tre av tillfällena är under kvällstid och två på dagtid.
Kursen avslutas ca fyra veckor efter flasktappningen med utvärdering och provsmakning. Den som så önskar har möjlighet att köpa av ölet eftersom bryggeriet har tillstånd att sälja folköl.

Tisdag den 9 januari; introduktion, bryggprocessen och öltyper 3 x 45 min

Tisdag den 16 januari; maltsorter, humletyper och planering 3 x 45 min

Söndag den 21 januari; bryggning 8 x 45 min

Måndag 29 januari; omtappning 2 x 45 min

Lördag 3 februari; flasktappning 4 x 45 min

Tisdag 6 mars; provsmakning och utvärdering vi tar den tid vi behöver


Kursmaterial ingår i kursavgiften.

Kursledare; Karin Tuvell, bryggare med lång erfarenhet

Walhölls Brygghus ligger på Sörängsvägen 10 i Söderbärke

Välkommen med din anmälan!




Anmälan

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer