Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Affärstyska skräddarsydd utbildning för företag och organisationer

Behöver din personal stärka sin kompetens inom tyska och i synnerhet affärstyska? Ge dem en utbildning som gör verklig skillnad.

Innehåll
• Affärstyska, grund/medel
Vi tränar upp förmågan i konversation, läs- och hörförståelse. Man ska på ett professionellt sätt kunna presentera sitt företag och företagets produkter. Vi lär oss att klara oss i olika situationer under affärsmöten med tyskspråkig affärspartner.

• Affärstyska, avancerad
Vi tränar upp förmågan ytterligare i konversation, läs- och hörförståelse. Man ska på ett professionellt sätt kunna presentera sitt företag och företagets produkter. Vi lär oss att klara oss i olika situationer under affärsmöten med tyskspråkig affärspartner. Vi lär oss uttryck och formuleringar som passar när vi talar i telefon, skriver e-post och deltar i möten. Hur för vi samtalet framåt, hur tar vi emot besökare och hur presenterar vi en idé eller produkt? Tonvikten läggs vid det talade språket, men vi övar också att läsa, skriva och lyssna.

Upplägg
Oavsett vilka utbildningsbehov ert företag har kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning. Våra språkutbildningar för företag utgår alltid från nivå, behov och mål. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en individuell behovsanalys och först därefter planeras utbildningsinnehållet.

Utbildningsledare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan kursstart.

Bra att veta
Vi genomför oftast språkutbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid.

Språkundervisning i grupp är alltid bra. Att utvecklas tillsammans med andra har många fördelar och ofta är det praktiskt att studera tillsammans. I andra fall kanske man föredrar en individuell utbildning där man maximerar fokus och tid.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Anmälan

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.