Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Gitarrkurs

Lär dig spela gitarr, akustisk, enskilt eller i par med någon.
Här spelar du i par med någon, syskon, förälder, kompis eller enskilt. Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje grupp/par/elev bestämmer själv, i samråd med läraren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål.

UPPLÄGG
Du spelar enskilt eller i par med en lärare. Din kompis, ditt syskon, eller kanske någon annan som du inte känner men som har motivationen för att lära sig gitarr!
Vi träffas 6 gånger på 50 minuter per gång. Start sker fortlöpande.

Du kan spela antingen i våra lokaler i Collegium, Teknikringen 7 i Mjärdevi eller mitt i stan i våra lokaler på Storgatan 40. Ange gärna ditt önskemål om plats vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Beroende på din nivå.

KURSLEDARE
Silvain Soutendijk är gitarrledare inom Medborgarskolan och inom Aktiv Ungdom. Han spelar och uppträder i en gitarrduo sedan flera år.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KOSTNAD
50 min lektion x 6 tillfällen
Enskild undervisning: 3500 kr
Parundervisning: 1800 kr/person

KURSMATERIAL
Du tar med din egen gitarr i kursen. Våra elever väljer tillsammans med ledaren hur undervisningen skall se ut, så det finns ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som vi rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig.

VID ANMÄLAN
- Var vänlig uppge önskemål om dag & tid när du anmäler dig (anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar). Medborgarskolan kontaktar dig sedan med ett förslag som du får ta slutlig ställning till, därefter får du kallelse med faktura.
- Ange om du vill ha enskild undervisning eller parundervisning och i så fall namn på den du önskar spela tillsammans med, i det fall du anmäler dig tillsammans med någon, annars kan vi para ihop dig med annan enskild anmäld.
- Ange gärna många telefonnummer (hem, arbete, mobil) samt e-post.

BRA ATT VETA
Kursen riktar sig till dig som är 18 år och äldre, alternativt målsman och ungdom från 13 år.

Vi fakturerar dig avgiften när du kallas till kursen. Det går bra att delbetala, ange vid anmälan.

Varför inte ge bort ett presentkort till någon som vill lära sig spela?

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar samt att start inte kan ske om du vill spela i par men vi inte får in ytterligare anmälan.

Anmälan

Följ oss på Facebook och Instagram!

InstagramFölj oss på Facebook!

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan