Tillbaka till Solosång

Sång, enskild undervisning

Innehåll och mål
Grundläggande sångteknik för både nybörjare och avancerade sångare. I enskild sång arbetar du efter dina egna förutsättningar och önskemål, i den genre som passar dig bäst.

Upplägg
Varje lektion är 30 minuter, ni träffas samma tid på tisdagar, varje vecka under tio veckor. Ange önskad tid när du anmäler dig. Din lärare informerar dig om ni ska ta lov eller ej. Du får arbeta med sångövningar individuellt anpassade efter dina behov, och du väljer själv vilka sånger du vill arbeta med.

Förkunskaper
Såväl nybörjare som avancerade sångare är välkomna.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du kommer överens med din kursledare allt eftersom, och du tar i första hand själv med dig en förinspelad musikbakgrund till det du vill sjunga. Du hittar lätt på nätet, och det går bra att ta med i din telefon. Är du osäker på tekniken hjälper dig kursledaren vid första tillfället.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell, och du kan fortsätta till avancerad nivå. Vi har också flera typer av sångundervisning i grupp och i körform.

Bra att veta
Nytt startdatum tisdag 6/3!
Uppehåll 1/5.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Är nybörjare eller har hållit på ett tag? Läs mer om våra olika gitarrkurser och hitta kursen som passar just dig!

Gitarrkurser

Upplev njutningen med att spela ett stråkinstrument.

Se alla kurser här

Andnings- och spelteknik, tonböjning, tungblockering, komp- och solostrukturer. Välj mellan terminskurs eller workshop.

Munspel

Har du spelat ett tag och längtar efter att få spela med andra? Hos oss kan du får pröva att spela med andra, lära dig lyssna och kommunicera med musik.

Klezmer, Jazz, Blues, Rock och Country är bara några av de stilar vi erbjuder.

Spela i band