Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Måleri

Måla med Olja och Akryl

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

En kurs i olje- och akrylfärg där du med färg och form kan ge uttryck för din egen fantasi och fritt skapa under ledning. Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik, detta genom olika inspirationer och kreativa övningar. Du arbetar i egen takt under handledning.

INNEHÅLL
Här upptäcker du tillsammans med andra glädjen i att skapa. Genom demonstrationer och övningar fördjupar vi oss i måleriets mysterier.
Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition.

FÖRKUNSKAP
Krävs inga. För nybörjare.

KURSMATERIAL
Penna, radergumi, penslar, färger + något att måla på - som passar den teknik du vill använda. Ta det material som ni ev. redan har hemma. Efterhand får ni tips av handledaren vad som kan vara bra att införskaffa.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Lovisa Limseth

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Kursmaterial ingår ej i priset

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare