Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Övrig Musik

Improvisation, lördagsworkshop

Längtar du efter att få uttrycka dig själv genom ditt instrument? Här är en chans att bli friare i ditt spel, och upptäcka hur spännande och roligt det kan vara att öppna upp för att lyssna och kommunicera med musik. Du arbetar utifrån din egen nivå, och workshopen passar både dig som är helt nybörjare och dig som musicerat ett tag men vill bli friare i ditt spel.

Innehåll och mål
Vi spelar i grupp, och anpassar nivå och takt efter gruppens behov. Du får en försmak av hur det fungerar att improvisera med andra.

Förkunskaper
Workshopen passar både för dig som är nybörjare och för dig som spelat ett tag och känner dig ganska bekväm med ditt instrument. Det viktiga är att du börjat längta efter att bli friare och tryggare i ditt spel. Ange vid anmälan vilket instrument du spelar och hur länge du hållit på. Då ambitionen är att få ihop så jämna grupper som möjligt är vi tacksamma om du svarar så utförligt du kan på ovanstående.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Inga kostnader för material tillkommer. Du tar med ditt eget instrument, förutom piano eller trummor (då du tar med egna stockar)

Utvecklingsmöjligheter
Vi har många olika grupper och nivåer och om du väljer att fortsätta på en nybörjarkurs vill vi att du berättar om du spelar eller har spelat något annat instrument, om du kan noter eller tabulatur, om du tidigare försökt lära dig spela men tyckt det var svårt, eller om du spelat för länge sedan men känner att du vill börja om från början.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/
Anmälan

Är nybörjare eller har hållit på ett tag? Läs mer om våra olika gitarrkurser och hitta kursen som passar just dig!

Gitarrkurser

Rockband, bokcirkel eller syjunta? Är ni några personer som brukar träffas regelbundet för att lära er mer inom något ämne?

Starta egen cirkel

Upplev njutningen med att spela ett stråkinstrument.

Se alla kurser här

Förbättra din mikrofonteknik, improvisationsförmåga och att läsa noter m.m.

Lördagsworkshop