Tillbaka till Jazzdans

Mixed Style dance class - prova på - vuxen - nybörjare - Värnhem

Mixed Style Vuxen är kursen för dig som vill testa flera olika dansstilar.

INNEHÅLL OCH MÅL
Under terminen byter vi genre med jämna mellanrum för att testa allt ifrån jazz till dancehall och hiphop. Varje pass innehåller uppvärmning, styrka, teknik och koreografi. Tillsammans utforskar vi dansvärldens breda repertoar och fokuserar på att hitta rätt känsla i varje stil.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Sofia Jupiter
Sofia har 20 års erfarenhet av dans inom flera olika stilar. Grunderna har hon i jazz, men även street och afrikansk dans ligger henne varmt om hjärtat. Genom åren har hon medverkat i ett flertal dansföreställningar och framträdanden. De senaste åren har hon undervisat såväl barn som vuxna i olika sammanhang. På Sofias pass är trygghet och dansglädje i fokus.
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor