Tillbaka till Personlig utveckling

Soundbath - Meditation med klangskålar och Gong

De vackra övertonerna från skålar och Gong ger vibrationer som lugnar tanken och underlättar meditation. Du får möjlighet att prova olika meditationstekniker och känna hur ljudet från både klangskålar och Gongen hjälper sinnet att slappna av och uppnå djup vila.

Upplägg
Meditation med olika fokus, så som andning, objekt, rörelse och ljud. Vi börjar med enkla övningar som även kan användas för att meditera hemma. Vi går vidare med meditation med Klangskålar, där ljudet och vibrationerna hjälper sinnet att stilla sig ännu mer. Vi avslutar med Gongmeditation där det kraftfulla ljudet och vibrationerna går in i kroppen och löser upp spänningar på djupet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs, bara nyfikenhet och ett öppet sinne.

Kursledare
Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och MEM Gong Yogalärare och leder workshops i Gong, Yoga och Meditation.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Ta gärna med egen yogamatta och filt. På Time Hotel har du möjlighet att lägga till deras härliga frukostbuffé, komponerad av Tina Nordström. Den finns framdukad mellan klockan 7.00-10.00, på plats visar du din kallelse till kursen och behöver bara betala 80 kr för en riktigt god frukost (ordinarie pris 180 kr).

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Följ med oss ut i vinter och lär dig åka skridskor, längdskidor eller långfärdsskridskor.

Kurser utomhus

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser