Tillbaka till Personlig utveckling

Mer lycka i relationen (workshop)

Vän, familjemedlem, sambo, livskamrat – det här tillfället är till för relationer av alla dess slag! Vill ni fördjupa er relation och även lära er grunderna i bugg så är detta något för er.

Innehåll
Goda relationer är något av det absolut viktigaste för vårt välmående, därför gäller det att ta väl hand om dem. Ett utmärkt sätt att göra det på är att spendera några timmar med oss i denna workshop som är uppdelad i två delar.

I den första delen kommer ni genom roliga övningar baserade på vetenskapsdisciplinen positiv psykologi få lära er vad man kan göra för att stärka och fördjupa sin relation.

I den andra delen kommer ni att få bli lite mer fysiskt aktiva genom att lära er grunderna i den populära dansen bugg. Eftersom syftet med den här workshopen är att ni ska göra något roligt tillsammans, kommer vi, till skillnad från i många andra danskurser, inte göra några partnerbyten när vi dansar. När workshopen nått sitt slut kommer ni kunna se tillbaka på några både roliga och lärorika timmar tillsammans!

Kursledare
Isabelle Johansson är högskoleutbildad Pyskologisk Coach med en kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap. Hon har gedigen kompetens inom ämnet positiv psykologi och sedan 2014 har hon vid flertalet tillfällen varit ute och föreläst. Isabelle leder även Medborgarskolans buggkurs i Göteborg.

Maria började med Salsa för mer än ett decennium och fick snabbt upp ögonen för dans generellt. Sedan dess har hon lärt sig många olika latin och afrikanska danser samt hållt workshops och lektioner i flertalet danser i Sverige och utomlands. Den senaste tiden har hon fokuserat på bugg där hon hjälpt till som förare på lektioner. Hon älskar att dansa socialt och gillar att både föra och följa i alla danser.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursavgiften är per person.

Anmälan

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare