Tillbaka till Marknadsföring

Skapa din mediala profil - Presentera ditt företag med ett inspirerande innehåll

Ett attraktivt innehåll bidrar starkt till att främja positiva förutsättningar för att öka omsättning och förbättra resultat.

En tydlig inspirerande visuell kommunikation skapar utrymme för säljande och ett attraktivt innehåll bidrar starkt till att främja positiva förutsättningar och för att öka omsättning och förbättra resultat. Med kunskap inom visuell presentationsteknik får du riktlinjer för kund- och företagspresentationer som stärker din ställning inom ditt kreativa arbetsfält och ger förståelse, inspiration men även skapar tydlighet gentemot beställaren.

Innehåll
Vi utgår från det kreativa tänkandet där inspiration står i fokus och där du får möjlighet att utveckla din marknadsföring, portfolio och att hitta rätt tonalitet till det kontaktnät du önskar nå.

Utgångspunkten är att hitta ditt kreativa koncept och uttryck i allt från bild till text som du kan använda inom marknadsföringskanaler som presentationer, portfolio, print, webb och sociala media.

Du får kunskap i visuell presentationsteknik och riktlinjer för kund- och företagspresentationer som hjälper dig att stärka din ställning inom ditt kreativa arbetsfält som ger förståelse, inspiration men även skapar tydlighet gentemot beställaren.

Upplägg
Under fyra tillfällen får du möjlighet att utveckla och fördjupa dig i hur du presenterar ditt företag för att skapa intresse och inspiration till både nya uppdragsgivare men också utveckla tidigare kundrelationer. Kursen erbjuder föreläsningar från relaterade områden som förstärker din kommunikation och varvas med work shops och visar exempel på det kan vara hur du går tillväga när du gör en ”sälj-pitch” eller till att deltaga i mässor, skapa event, tänka i trender eller styling och kombinera med sociala media.

Kursledare
Cecilia Undemark Péterfy, är formgivare och är verksam inom visuell kommunikation och har en bakgrund bl a med en Bachelor´s Degree från Forsbergs Skola. Hon föreläser inom flertalet discipliner som innefattar visuell förståelse, upplevelse - och informationsgestaltning.

Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder andra kurser relaterade till att starta eget och driva sitt eget företag.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Lidingö, Stockholmsvägen 62, LIDINGÖ (Karta)
  • Ledare: Cecilia Undemark Peterfy
  • Start: den 12 april 2018
  • Dag och tid: Torsdag 18:00-21:15
  • Kurstimmar: 16
  • Tillfällen: 4
  • Kursnummer: 23716
  • Pris: 2990 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Lidingö LIDINGÖ

Stockholmsvägen 62, 18142 LIDINGÖ
Telefon: 010-157 63 95

Lidingö
Box 1254, Stockholmsvägen 62
181 24 LIDINGÖ

010-157 63 95
lidingo@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Lidingö

Lär dig att hitta ditt kreativa koncept och uttryck i allt från bild till text som du kan använda inom marknadsföringskanaler som presentationer, portfolio, print, webb och sociala media.

Se kommande kursstarter

Föreläsning 22 mars

En föreläsning om hur avgörande det är att vuxna känner till hur nätet ser ut för barn och unga idag för att vi ska kunna prata om risker och göra det enklare för barnet som vill flagga för något som har hänt.

Anmäl dig här

Spela med oss! Såväl vuxna som barn kan spela enskilt eller i grupp. Vi har sång, gitarr, piano, trummor med mera.
Välkommen

Vi har kurser för dig som vill komma närmare både ditt djur och vår underbara natur!