Tillbaka till Konsthantverk

Öppen atelje´

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Första torsdag i månaden öppnar vi vår ateljé för dig som vill komma och låta dig inspireras av den kreativa miljön på Fashion Gallery! Du väljer själv vad du vill skapa. Det finns symaskiner, sytråd, klippbord och saxar att låna. Det finns gott om mönstertidningar att bläddra i och mönsterpapper om du känner för att rita av något mönster. Antingen tar du med dig tyg eller också köper du på plats. Vi har ett stort sortiment av kvalitetstyger i ull och ekologisk bomull. Eller du kanske vill passa på att sy dina nya gardiner, lägga upp ett par byxor eller laga ett favoritplagg som gått sönder. Vi finns på plats och handleder och peppar och ser till att allt flyter på.

Välkomna till På Skrå på Textile Fashion center

Torsdagen 11/1
Torsdagen 1/2
Torsdagen 1/3 OBS, tyvärr inställt
Torsdagen 5/4
Drop-in från kl 13. Ateljen stänger kl 18. Kostnad 50 kr som betalas på plats, och vi bjuder på enkelt fika under kvällen.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan