Tillbaka till Trummor och slagverk

Trumset - Enskild undervisning

Innehåll och mål
Trummorna utgör ryggraden i nästan all modern pop- och rockmusik. Alla band behöver en bra trummis. Vill du lära dig grunderna i trumspel eller har spelat ett tag men vill ta ditt trummande till nästa nivå? Tveka inte, anmäl dig till kursen redan idag. Om du är nybörjare så börjar vi från början med enkla komp och fill-ins. All undervisning sker i din takt och på dina villkor. Vi går även igenom korrekt teknik, anslag och hållning för att ge dig en bra grund att stå på. Kursen passar olika nivåer, från rena nybörjare till den som redan spelar trummor.

Efter avslutad kurs kommer du ha kunskaperna att ta ditt trumspelande till högre nivåer, kanske t.o.m. starta ditt eget band?

Upplägg
Enskild undervisning. Kursen omfattar 45 min per tillfälle och vi träffas en gång i veckan under 6 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, kursledaren anpassar material och metoder till din nivå.

Kursmaterial
Kursledaren använder eget material. Trumset finns i lokalen men det är bra om du har ett eget trumset hemma för att kunna öva mellan lektionerna.

Kursledare
Erik Magnusson är en skicklig trumslagare och spelar även i band.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Annat att tänka på
Vi ser helst att du har ett eget trumset att öva på hemma.

Tips på vidareutveckling
När du känner dig hemma i ditt trumspelande kan du dra ihop ett litet band och komma och repa i våra replokaler.
Kontakta Medborgarskolans Micael Svan om du vill veta mer.

Bra att veta
Var vänlig uppge önskad dag och tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar. Medborgarskolan kontaktar dig sedan med ett förslag som du får ta slutlig ställning till. Ange gärna många telefonnummer (hem, arbete, mobil) samt e-post.

Kurslokalen är Amplified Studio Midgård på Midgårdsgatan 2 i Östersund. Den ligger alldeles bakom Willys på markplan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi fr.o.m. avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Amplified

För bandet!

På Amplifieds musikhus i Östersund repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare..

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer