Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Stränginstrument

Gitarr, enskild

Ring 026-605080 för att boka en enskild kurs.

Har du en gitarr som står hemma och samlar damm? Ta chansen att tillsammans med en lärare få igång lusten att spela och kompa. Med en gitarr och några väl valda ackord har du hela världens musikbibliotek i dina händer.

Innehåll
Du får med vår engagerade kursledare en bra och pedagogisk genomgång av det grundläggande teknikerna och kunskapen för att spela ackord, melodier och riff. Viss grundläggande musikteori efter dina önskemål. Du väljer om du vill spela el- eller akustisk gitarr.

Upplägg
Upplägget gör du tillsammans med din kursledare, beroende på din kunskap. Under varje kurstillfälle finns tid för repetition samt introduktion av nya moment. Vi träffas en gång i veckan under fem eller tio veckor, där varje kurstillfälle är 45 min. Det är bra om du har tid att själv spela/kompa lite gitarr hemma mellan träffarna

Förkunskaper
I denna kurs krävs inga förkunskaper. Med ditt intresse av att lära dig spela gitarr kommer du långt!

Kursledare
Harry Svanberg Mellberg är musiker med mångårig erfarenhet av musiken.

Bra att veta
Ta med din egen gitarr (el eller akustisk) till kursen. Medborgarskolan har en akustisk gitarr till utlån om du inte hunnit köpa din egen gura.
Lektionerna hålls på Medborgarskolans lokalavdelning, Drottninggatan 23 i Gävle. Kommer du med buss tar det ca 1 min från Rådhustorget där alla stadsbussar stannar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare