Tillbaka till Engelska

Engelska, Enskild för helt nybörjare eller för dig som vill förbättra din engelska

  • Vår tids internationella språk
  • Enligt vissa beräkningar talar över en miljard människor engelska

Vill du ha enskild undervisning i engelska? Du kanske behöver ha det för ditt arbete, lära dig att skriva bättre eller öva ditt ordförråd. I den här kursen bestämmer du och din kursledare hur kursen ska läggas upp och om ni ska ha något kursmaterial.

Enskild undervisning är endast bokningsbart via telefon.
Ring 026-60 50 80 för bokning av datum och pris.


Upplägg
Du lägger upp kursen tillsammans med din kursledare. Upplägget är beroende på vad du vill lära dig. Ni kommer också överens om hur många sammankomster och antal timmar som ni ska träffas.

Förkunskaper
Förkunskaperna bestämmer du eftersom kursen anpassas efter ditt behov.

Kursledare
Bo Berglund är vår kursledare i engelska. Han har arbetat i många år som översättare, tolk, egenföretagare, skådespelare, nyhetsuppläsare mm.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet bestämmer du och din kursledare tillsammans.

Bra att veta
Vi kommer att skicka dig en kallelse och faktura innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Hanna Bratt och Alma Andersson som är utsedda till Årets ledare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer