Tillbaka till Yoga

Yoga klippkort 10 tillfällen - Endast Yin

 • Du tränar upp din förmåga att fokusera
 • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
 • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Yoga när det passar dig! Med våra nya klippkort kan du komma och gå när det passar dig. Du behöver inte oroa dig för att missa tillfällen om du är sjuk eller bortrest och du kan själv välja vilket pass du närvarar på under veckan. Detta klippkort är för dig som vet med dig att du endast önskar delta i Yin Yoga.

Yin Yoga
Yin Yoga har sina rötter i den kinesiska Tao-Yogan och är en återhämtande yogaform som utövas i stillsamhet. Här fokuserar vi på att stärka kroppens djupa struktur som leder, bindväv och ligament. I Yin-yogan håller vi positionerna mellan 3-5 minuter för att på ett stillsamt och mjukt sätt komma åt vår djupa struktur och vårt sinne.
Yin Yoga är ett utmärkt komplement för den som utövar andra yogaformer eller annan fysisk träning men fungerar lika väl för dig som vill motverka ålderns härjningar med kropp och leder som blir allt stelare med årens gång. Yin Yoga fungerar också utmärkt som ett sätt att nå ett inre lugn och förbereda för exempelvis meditation.

Upplägg
Tisdagar - Yin yoga, 17:00-18:00
Torsdagar - Yin Yoga, 18:45-19:45

Vårterminen startar tisdagen den 23 Januari och avslutas torsdagen den 17 maj, inga lektioner på röda dagar samt en hel veckas upphåll under påskveckan v.14.

Du bokar själv pass via den länk du får i samband med anmälan. Det går också bra att boka pass på plats eller via telefon/mail. Det går bra att hoppa på kursen när du önskar, du blir alltid väl omhändertagen av vår duktiga ledare.

Förkunskaper
Du är välkommen vare sig du är nybörjare eller har utövat yoga förut. Du jobbar med rörelser utifrån din egen förmåga och kursledaren hjälper till att anpassa innehållet efter deltagarnas förutsättningar. Om du är osäker, boka in dig på något av våra prova på pass och testa.

Kursledare
Madelene är en öppen och inspirerande ledare med en positiv livssyn som hon vill dela med sig av till sina medmänniskor. Den viktigaste grundpelaren i yogan är enligt Madelene att den är icke-dömande, det innebär att vi är tillåtna att tycka om och älska oss själva precis som vi är. Yoga är fri från prestation, det inte handlar om hur det ser ut, så länge det känns bra för dig så är det rätt. Madelene är en entusiastisk utövare och brinner för att dela med sig av yogans positiva effekter. Hon är diplomerad yogalärare via Axelsons gymnastiska institut och ser mycket fram emot att träffa dig.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Du får ett kompendium med alla övningar för att kunna öva hemma mellan passen, detta ingår i kurskostnaden. Yogamattor finns i lokalen. Kom ombytt till lektionen i kläder som är bekväma. Vi utövar yoga barfota.

Bra att veta
Kursen har inget fastställt startdatum, när du köpt ett klippkort kan du börja använda det när du önskar. Du får en faktura via post och ett välkomstmail med länk till bokning av pass.

Våra kurslokaler ligger en trappa upp på Prästgatan 64 B precis vid Österängsparken. Där finns möjlighet att göra kaffe eller te.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

 • Kurslokal: Medborgarskolan Jämtland/Härjedalen, Prästgatan 64 A, ÖSTERSUND (Karta)
 • Ledare: Madelene Eriksson
 • Start: Ej fastställt
 • Dag och tid: Tisdag, torsdag
 • Kurstimmar: 20
 • Tillfällen: 10
 • Kursnummer: 60746
 • Pris: 795 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Jämtland/Härjedalen ÖSTERSUND

Prästgatan 64 A, 83133 ÖSTERSUND
Telefon: 063-51 00 60

Jämtland-Härjedalen
Prästgatan 64
83133 ÖSTERSUND

063-51 00 60
ostersund@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Östersund

Amplified

För bandet!

På Amplifieds musikhus i Östersund repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare..

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

Stort grattis säger vi till Emil Alstermark som är utsedd till Årets utvecklare 2017 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare